Bittnet

BITTNET Systems SA este o companie cu capital integral romanesc, cu activitati in domeniul solutiilor de comunicatii si trainingului in domeniul retelelor de comunicatii. Lansata in 2007 de echipa care a condus la succesul Academiei CREDIS, BITTNET Systems a inregistrat o crestere continua si sustinuta  ajunga rapid lider pe piaţa de training IT.

Experienta de peste 12 ani în domeniul IT a facut ca, la inceputul proiectului Regio – SMIS 18446 –  Bittnet Systems sa fie certificata ISO 9001, Cisco Premier Certified Partner, Cisco Learning Partner, şi Google Apps Authorized Reseller.  Odata cu implementarea proiectului, care a condus la cresterea semnificativa capacitatii operationale a companiei – avand la dispozitie o baza materiala mult mai vasta – Bittnet a obtinut multiple noi certificari, si a accesat noi piete.  In prezent compania este certificata Cisco Silver Partner, Cisco Learning Partner Associate, Microsoft Silver Learning Partner, Microsoft Silver Server Platform Partner, Dell Preferred Partner, HP Preferred Partner, etc.

În anul 2013 compania Bittnet Systems a înregistrat o cifră de afaceri de 1,5 milioane euro, in crestere cu 75% fata de 2012 si de 3 ori mai mare decat in 2011 – anul de debut al proiectului.