↑ Return to Proiect

Obiective

Obiectivul general

Creşterea an de an până în anul 2015 a cifrei de afaceri a BITTNET SYSTEMS S.A. cat si cota de piata pe piata serviciilor de consultanţă şi a celei de formare a angajaţilor în domeniul tehnologiei informaţiei .

Obiectivele specifice

  1. Diversificarea serviciilor, oferite în acest moment de BITTNET SYSTEMS S.A., prin dezvoltarea şi furnizarea a 5 servicii noi în domeniul consultanţei şi formării de angajaţi în domeniul tehnologiei informaţiei, în 6 luni de la finalizarea acestui proiect;

  2. Creşterea veniturilor obţinute de Solicitant din serviciile de consultanţă şi cele de formare de angajaţi în domeniul tehnologiei informaţiei cu aprox. 150% faţă de anul anterior depunerii cererii de finanţare (2009), în termen de 3 ani de la finalizarea proiectului;
  3. Dezvoltarea unui laborator de demonstraţii şi a unui centru de formare a angajaţilor care să cuprindă tehnologie nouă şi de perspectivă şi care să ofere clienţilor posibilităţi multiple de a testa soluţiile de care au nevoie şi de a îşi dezvolta proprii angajaţi.

În urma implementării acestui proiect, BITTNET SYSTEMS S.A. va avea cel mai amplu laborator de demonstraţii de soluţii din România şi unul dintre cele mai adecvate centre de formare a angajaţilor din departamentele de IT.