↑ Return to Beneficii Operationale

Productivitate, calitate servicii

Cu ajutorul finantarii Regio am implementat o infrastructura IT de ultima generatie bazata pe virtualizare. Avantajele acesteia sunt flexibilitate, scalabilitate si rapiditate. Solutia actuala ne permite sa pregatim laboratoarele pentru cursantii nostrii in cateva minute fata de cateva ore (durata necesara pregatirii unui clase pentru training a fost redusa cu  ~90% !!)
Eliminand legatura dintre calculatoarele fizice si continutul laboratoarelor pentru cursuri avem flexibilitate in a schimba sala de curs in functie de situatiile aparute, dar si de a accesa laoratoarele de la distanta pentru activitatile efectuate la sediul clientului.
Implementarea de medii de stocare ultra-rapide (SSD) a redus timpii de asteptare la un curs Microsoft cu 4 ore pentru un curs de o saptamana, crescand deci timpi de invatare (productivitatea / eficienta ) cu 10%.
Datorita capacitatii superioare de procesare, oferim tuturor cursantilor acces la distanta, non-stop, la laboratoare pe toata durata cursului pentru a spori numarul de ore de activitati practice.  Pregatirea laboratoarelor se poate face de acasa, la orice ora reducand timpul necesar pentru deplasarea instructorului.