↑ Return to Servicii nou lansate

Pregatire echipe de vanzari

Denumire serviciu Pregatirea echipelor de vanzari a resellerilor IT

Serviciul consta in sustinerea  resellerilor IT sa isi pregateasca echipele de vanzari.

Clienti Resellerii IT
Nevoie pe care le adreseaza serviciul Echipele locale de vanzari  (asistenti pre-vanzare) trebuie sa urmeze regulat cursuri de updatare a cunostintelor tehnice si de design a solutiilor, pentru a tine cont de cele mai recente dezvoltari tehnologice.  Materialele informative sunt, in mod evident, in limba engleza.
Etape in livrarea serviciului
  • Punerea la curent de catre vendorii (producatorii) de solutii IT a unui  trainer  BITTNET SYSTEMS cu noile tehnologii ce urmeaza sa fie prezentate vanzatorilor.
  • Parcurgerea de catre traineerul BITTNET SYSTEMS a intregului proces educativ, pana la demonstrarea asimilarii perfecte a noilor cunostinte tehnice.
  • Stabilirea de comun acord cu clientii Producatorii de solutii IT a unui calendar de desfasurare a pregatirii si a unei liste de participanti.
  • Desfasurarea efectiva a pregatirii  conform standardelor vendorilor.
  • Certificarea asimilarii cunostintelor de catre acestia.
Beneficii pe care le obtine clientul din acest serviciu Cresterea eficientei programului de pregatire prin derularea acestuia in limba romana. Desfasurarea programului de pregatire in limba materna reduce timpul necesar asimilarii cunostintelor si creste gradul de penetrare al acestora. Per total, costul pregatirii este sensibil scazut fata de pregatirea in limba engleza.